Fietsen voor kinderen met een immuunziekte

Op zondag 3 maart zullen zes van onze collega’s deelnemen aan het evenement ‘Fietsen voor Sophia’. Tijdens deze sportieve dag zullen zij zich de longen uit het lijf trappen om geld in te zamelen voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Vorig jaar is er tijdens dit evenement meer dan 450-duizend euro opgehaald! Met jouw hulp moet het dit jaar mogelijk zijn om dat bedrag te verhogen en om het doel van een half miljoen euro te doorbeken.

Jouw bijdrage heeft een enorme impact
Jouw bijdrage, hoe groot of klein dan ook, zal een enorme impact hebben. Deze editie fietsen we namelijk voor kinderen met een immuunziekte. Het hebben van een immuunziekte beperkt veel kinderen in dagelijkse activiteiten zoals sporten en naar school gaan. Daarnaast hebben veel van deze kinderen last van angst, depressie en bijwerkingen die te maken hebben met langdurig medicijngebruik.

Wil jij onze zes toppers sponsoren om geld op te halen voor dit prachtige doel? Klik dan meteen op onderstaande button!

Het doel: Een eiwit-analyseapparaat
Er is een oplossing nabij, die deze kinderen met een immuunziekte een betere toekomst kan bieden. Het Sophia Kinderziekenhuis zou graag een eiwit-analyseapparaat aanschaffen waarmee heel precies en snel kan worden onderzocht wat de reactie van het lichaam op is op een bepaald medicijn. Met deze techniek, die zelfs toepasbaar is op kleine baby’s, kan worden voorspeld wat de werking van een medicijn is en wat het verloop van de ziekte zal zijn.

Hartelijk dank voor jouw steun!

Team Whale Recycling & Krommenhoek Metals

WHALE take care of IT