Exclusief voor bedrijven en instellingen

Ophaalservice oude IT-hardware

Laat je oude IT-hardware en elektronica GRATIS ophalen vanaf 200kg*. Jij hoeft niets te doen, wij nemen het uit handen.

Jij hoeft niets te doen, wij nemen het uit handen.
Kan gecombineerd worden met afvoer kantoormeubilair.
Combineren met veilige datavernietiging? Geen probleem!
Eenvoudig en vertrouwd

Oude IT-hardware afvoeren

Onze servicegerichte aanpak wordt samengevat in ons motto: “WHALE take care of IT”. Het afvoeren van oude IT-hardware en elektronica kan een uitdaging zijn, daarom staan wij voor je klaar om het proces moeiteloos, milieuvriendelijk en kostenefficiënt te laten verlopen. Heb je als bedrijf of instelling oude computers, laptops, servers, monitoren of andere elektronica? Dan kun je rekenen op onze gratis ophaalservice vanaf 200kg.

(*) Printers en beeldschermen worden wel door ons opgehaald maar tellen niet mee voor het gewicht van 200kg.

Volledig gecertificeerd

Onze ophaalservice is speciaal ingericht om zakelijke klanten te helpen met het gemakkelijk en verantwoord afvoeren van gebruikte elektronica. We zijn WEEELABEX-gecertificeerd, wat wil zeggen dat we elektronica recyclen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast kan recycling ook gecombineerd worden met veilige datavernietiging.

Gratis waardebepaling

Of je nu grote hoeveelheden wilt laten ophalen of slechts een paar items, bij Whale IT Recycling ben je altijd aan het juiste adres. Heb je grote hoeveelheden of denk je dat jouw oude elektronica nog geschikt is voor een tweede leven? Vraag dan om een gratis waardebepaling. We kunnen de waarde vaak al inschatten aan de hand van wat informatie en foto’s via onze Whatsapp-service, maar komen ook graag bij je langs.

Ophaalservice oude IT-hardware

Vraag direct een offerte aan

Online offerte aanvragen

Opruimen met onze ophaalservice!

Onze ophaalservice beperkt zich niet tot elektronica alleen. Als je naast gebruike IT bijvoorbeeld ook je kantoormeubilair wil afvoeren, kunnen we je daarbij helpen. Het opruimen van een bedrijfsruimte kan een hele klus zijn. Dus ook die taak nemen we graag van je over. Je kunt dan alle afvoer werkzaamheden onderbrengen bij dezelfde partij.

Wil jij een ruimte in jouw bedrijf opruimen of moet het hele bedrijf worden ontruimd? Neem dan vooraf vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd wat er na de ontruiming met jouw spullen gebeurd? Wees gerust: alles wat we bij je bedrijf ophalen, wordt zorgvuldig en milieuvriendelijk door ons gerecycled.

Opkopen oude hardware en meubilair

Gaat het om herbruikbare hardware of meubilair? In dat geval kunnen wij het van je opkopen. We controleren alles en zorgen dat het een tweede leven krijgt. Lekker duurzaam dus! En onderaan de streep levert het ook nog wat op. Je kunt hieronder eenvoudig een offerte opvragen voor het afvoeren van jouw oude elektronica of gebruikte kantoor meubilair. Eerst weten of jouw oude spullen geld opleveren? Gebruik dan onze WhatsApp service, stuur een foto of bel gerust met onze klantenservice!

 

Zo werkt het...

Ophaalservice oude elektronica

1. Neem contact op

Neem contact op om een afspraak te maken of doe een online offerteaanvraag.

2. Inventarisatie

We halen alle soorten oude elektronica, randapparatuur en zelfs kantoorinventaris op.

3. Vanaf 200kg helemaal gratis

Heb je meer dan 200kg elektronica, dan is onze ophaaldienst helemaal gratis!

4. Afspraak maken

We maken een afspraak voor wanneer we jouw elektronica kunnen ophalen.

5. Overzicht en certificaat

We sturen je factuur van de spullen die zijn opgehaald en een certificaat van verantwoorde verwerking.

Neem contact op

Jij hoeft niets te doen, wij nemen het uit handen!

Combineren met opkoop of datavernietiging?

Natuurlijk kun je onze ophaalservice ook combineren met onze andere diensten, zo kunnen wij jonggebruikte hardware opkopen om deze te refurbishen en zijn wij in staat om data veilig te vernietigen.

We kopen je oude IT-hardware tegen heldere, vooraf afgesproken, prijzen. Zo geef je je oude apparaten een tweede leven en ontvang je daar ook nog eens een mooie vergoeding voor! Door de combinatie met veilige datavernietiging verwijder je oude hardware met een gerust gevoel.

We gaan voor een vlotte en stressvrije ervaring. Onze ophaalservice is flexibel en sluit aan bij jouw specifieke behoeften. Een paar oude computers ophalen? Of een complete kantoorruimte leeghalen? Wij zijn er om je te helpen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag wat de mogelijkheden zijn en doen eventueel een gratis waardebepaling.
Contact

Veelgestelde vragen over onze ophaalservice

Haalt Whale IT Recycling alle soorten apparaten op?

Kan ik als particulier ook gebruik maken van de ophaalservice?

Is het ook mogelijk om apparaten vanaf een verdieping op te halen?