Ophaalservice

Oude IT-hardware gratis opgehaald!

  • Onze ophaalservice is gratis vanaf 200kg (*) oude elektronica
  • Jij hoeft niets te doen, wij nemen het uit handen
  • Kan gecombineerd worden met afvoer kantoormeubilair
  • Combineren met veilige datavernietiging? Geen probleem!
Eenvoudig en vertrouwd

Oude IT-hardware afvoeren

Onze servicegerichte aanpak wordt samengevat in ons motto: “WHALE take care of IT”. Het afvoeren van oude IT-hardware en elektronica kan een uitdaging zijn, daarom staan wij voor je klaar om dat proces moeiteloos, milieuvriendelijk en kostenefficiënt te laten verlopen. Heb je als bedrijf of instelling oude computers, laptops, servers, monitoren of andere elektronica? Wij halen het gratis bij je op vanaf 200kg.

(*) Printers en beeldschermen worden wel door ons opgehaald maar tellen niet mee voor het gewicht van 200kg.

Volledig gecertificeerd
Onze ophaalservice is speciaal ingericht om zakelijke klanten te helpen met het gemakkelijk en verantwoord afvoeren van gebruikte elektronica. We zijn WEEELABEX-gecertificeerd, wat wil zeggen dat we elektronica recyclen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast kan recycling ook gecombineerd worden met veilige datavernietiging.

Gratis waardebepaling
Of je nu grote hoeveelheden wilt laten ophalen of slechts een paar items, bij Whale ben je altijd aan het juiste adres. Heb je hele grote hoeveelheden of denk je dat jouw oude elektronica nog geschikt is voor een tweede leven? Vraag dan om een gratis waardebepaling. We kunnen de waarde vaak al inschatten aan de hand van wat informatie en foto’s via onze Whatsapp-service maar we kunnen natuurlijk ook bij je langskomen.

Ophaalservice oude IT-hardware

Vraag direct een offerte aan

Online offerte aanvragen

Dat ruimt lekker op!

Onze ophaalservice beperkt zich niet tot elektronica alleen. Als je daarnaast bijvoorbeeld kantoormeubilair wil afvoeren, kunnen we je daarbij helpen. Het opruimen van een bedrijfsruimte kan een hele klus zijn. Dus ook die taak nemen we graag van je over. Dan hoef jij niet verschillende partijen in te schakelen en ben je meteen overal vanaf.

Wil jij een ruimte in jouw bedrijf opruimen of moet het hele bedrijf worden ontruimd? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij je bedrijf kijken om de mogelijkheden te bespreken. Vraag je je af wat daarna met al die spullen gebeurt? Wees gerust: alles wat we bij je bedrijf ophalen, wordt zorgvuldig door ons gerecycled.

Opkopen oude hardware en meubilair
Gaat het om herbruikbare hardware of meubilair? In dat geval kunnen wij het opkopen. We controleren alles en zorgen dat het een tweede leven krijgt. Lekker duurzaam dus! En ook nog goed voor de portemonnee.

 

Neem contact op

Combineren met opkoop of datavernietiging?

Natuurlijk kun je onze ophaalservice ook combineren met onze andere diensten, zo kunnen wij jonggebruikte hardware opkopen om deze te refurbishen en zijn wij in staat om data veilig te vernietigen.

Hardware opkopen
Heb je overbodige IT-hardware die jong gebruikt is? Whale koopt deze hardware graag op tegen vooraf afgesproken prijzen. Zo geef je je oude apparaten een tweede leven en ontvang je daar ook nog eens een mooie vergoeding voor! 

Datavernietiging
Wil je er zeker van zijn dat al je bedrijfsgegevens veilig worden vernietigd? Geen probleem! Het ophalen van je elektronica kan heel goed worden gecombineerd met onze datavernietigingsservice. Zo neem je met een gerust hart afscheid van je oude apparaten. Een certificaat van vernietiging met uitgebreide registratie is standaard inbegrepen.

We gaan voor een vlotte en stressvrije ervaring. Onze ophaalservice is flexibel en sluit aan bij jouw specifieke behoeften. Een paar oude computers ophalen? Of een complete kantoorruimte leeghalen? Wij zijn er om je te helpen.

Meer over datavernietiging
Ophaalservice oude elektronica

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag wat de mogelijkheden zijn en doen eventueel een gratis waardebepaling.
Contact