Over Whale Recycling

Waarom Whale IT Recycling?

  • Hoog service niveau
  • Veilige datavernietiging
  • WEEELABEX-gecertificeerd
over-whale-it

Over ons ontstaan

Whale is een jong bedrijf met een solide basis van bijna honderd jaar ervaring en kennis, voortkomend uit het lang bestaande familiebedrijf Krommenhoek Metals.
Onze organisatie put kracht uit deze rijke geschiedenis en combineert dit met een vooruitstrevende visie en sterke focus op innovatie. We zijn trots op ons verleden en kijken enthousiast naar de toekomst, gedreven door de drang naar innovatie en vooruitgang.

De symbolische kracht van de walvis

Onze naam

De naam “Whale” is zorgvuldig gekozen vanwege de symbolische kracht van dit grootse zeedier. Net zoals de walvis in staat is om plankton uit het water te zeven, zijn wij specialisten in het filteren van waardevolle producten en materialen uit elektronisch afval. We beoordelen elk onderdeel met precisie op hergebruik of de beste recyclingmethode. Wij streven naar een maximale benutting van producten én materialen, waardoor we een belangrijke rol spelen in het verminderen van e-waste en het behoud van kostbare hulpbronnen.

De symbolische kracht komt terug in ons robuuste motto: ” WHALE take care of IT “. Zo weet jij als klant dat we met onze servicegerichte instelling alles uit handen nemen. Of het nu gaat om het efficiënt leeghalen van kantoren of locaties met onze ophaaldienst, het veilig en vakkundig vernietigen van data, of het gecertificeerd recyclen van oude elektronica. Whale IT Recycling regelt het voor jou.

Onze service en garanties

Ons toegewijde team staat klaar om elk project aan te pakken, met zorg en aandacht. Je kunt erop vertrouwen dat jouw elektronische apparaten en gegevens in veilige handen zijn, en op een milieuvriendelijke manier worden verwerkt. De veiligheid en privacy van onze klanten staan bij Whale IT Recycling bovenaan. Bij het vernietigen van data, zorgen we ervoor dat alle gegevens worden verwijderd. Permanent en onherstelbaar, volgens de hoogste veiligheidsnormen en -richtlijnen.

Als gecertificeerd recyclingbedrijf bevorderen we duurzaamheid en verminderen jouw ecologische voetafdruk. Een rol waar we trots op zijn. Whale staat klaar kan klanten te helpen, en tegelijk bewustwording te creëren over het belang van verantwoorde elektronica consumptie en het terugdringen van e-waste. Kiezen voor ons, betekent een bewuste keuze voor een partij die staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid. Samen dragen we bij aan een duurzame toekomst voor komende generaties. Wordt Whale IT Recycling jouw partner in datavernietiging, elektronica recycling en refurbishment?

Data gecertificeerd wissen